Opera for børn

Lydens land

– en musikalsk vandreforestilling for børn 3-6 år

Lydens Land er skabt til at spille i det fri, men kan også spilles indendørs, hvis vejret driller. I små grupper får børnene en sanselig og nærværende musikoplevelse.
Alle steder synger, leger og spiller børnene sammen med Lydlændingene, og børnenes direkte input er med til at skabe historien. Naturen spiller med som en ekstra dimension, der åbner alle sanser under besøget i Lydens Land. På vandringen møder børnene tre eventyrlige skikkelser:

Grænsevagten, der synger og leger med sine lyde med krop og stemme, mens hun venter på gæster.

Fuglevennen, der forstår fuglenes sprog og spiller musik på træ og sten.

Skovfeen, der bor i skoven sammen med sin harpe og fuglen Harpo. Hendes smukke sang og harpespil drager børnene til sig.

Forestillingens sceniske format er enkelt. Grænsen er markeret med to grænsebomme og et skilt, der viser, hvor vi er. Alle lukkes ind en ad gangen, så den enkelte lille publikummer føler sig både velkommen og set, og børnene kommer i et hold på 10-12 børn ad gangen. Børnenes direkte input er med til at skabe de historier, som udspiller sig på hver lokation.

Vi kan efterfølgende tilsende et refleksionsmateriale, som f.eks. pædagoger kan bruge til at genopleve og udvide oplevelsen sammen med børnene.

Oplev “Lydens Land” på Amager Børnemusikfestival 13. februar 2024: 
https://billetto.dk/e/lydens-land-amager-bornemusikfestival-billetter-914093

 

Pris

Pris for 1 forestilling: 6.500 kr . Pris for 2 forestillinger samme dag: 11.800 kr. Mulighed for yderligere rabat ved køb af forestillinger over flere dage.

Varighed

Ca. 35 minutter pr gruppe – samlet varighed ved 60 børn ca. 60 minutter

Målgruppe

For børn fra 3-6 år.

Godkendelse

Refusionsberettiget iflg. teaterloven (kommunale institutioner)

Praktik

1 forestilling kan inddrage op til 60 børn, inddelt i max 5 grupper. Direkte kontakt med arrangør/dagtilbud vedr valg af lokationer er nødvendig før indgåelse af endelig kontrakt.

Turné

Kontakt Birgitte Holt Nielsen for køb af forestillingen birgitte@figaros.dk, mobil 51918610.

Produktion

Figaros

Medvirkende

Birgitte Holt Nielsen sanger/fortæller. Mariann Mikkelsen, sanger/harpenist. Ulla Schmidt, percussionist

Billedgalleri fra Lydens Land

Fotograf Trine Dueholm for Figaros